CLICK & COLLECT koncept

Travertin spisebord

27.995,00 kr.31.995,00 kr.

Altid respektfuldt og holdtbart design.

Rundt firkantet ovale travertin stueborde og spiseborde i vintage stil. 100% marmor natursten. Leveres direkte til kantsten. coffee table. lys travertin natursten marmor. Dansk produceret. www.palmdeco.dk vi producerer også i specialmål og laver custom made. vi sælger ligne de roset samt vintage Murano lamper og vintage spisestole samt berber gulvtæpper. Showroom på Ny vestergade 7 1471 københavn hRundt firkantet ovale travertin stueborde og spiseborde i vintage stil. 100% marmor natursten. Leveres direkte til kantsten. Dansk produceret. www.palmdeco.dk vi producerer også i specialmål og laver custom made. vi sælger ligne de roset samt vintage Murano lamper og vintage spisestole samt berber gulvtæpper. Showroom på Ny vestergade 7 1471 københavn h
Travertin spisebord
Beskrivelse

Rundt travertin spisebord Mandorla i 100 % travertin er designet af ERA STUDIO. Bordet er inspireret fra 70’erne og designet efter de  klassiske og tidsløse former. Både søjle og bordplade er fremstillet af travertin som er en type kalksten. Travertin er også materialet som blev brugt til at bygge Peterskirken, Colosseum og andre kendte bygningsværker i Italien.

Travertin er et naturligt stenmateriale, hvilke gør, at hvert bord er unikt. Findes i flere farver og størrelser. Alle travertin borde produceret af ERA STUDIO er nanobehandlet, så de er modstandsdygtige.

Godt at vide om Mandorla spisebord.

– Fremstillet af 100% travertin.
– Spisebordet kan bestilles i forskellige størrelser.

Vedligeholdelse af spisebordet.

– Tør af med en blød eller fugtig klud. Brug ikke syreholdige væsker.

Butiksoplysninger

Kontakt os på +4540828260 eller info@erastudio.dk 

Showroom I København: Amaliegade 36, 1256. 

Kundeservice +45 40  82 82 60 Alle hverdage 8:00 - 17:00

ERA STUDIO