Information om behandling af dine personoplysninger i ERA STUDIO.

Her finder du information om, hvordan ERA STUDIO agerer som dataansvarlige i henhold til reglerne om databeskyttelse.

Personoplysninger er oplysninger, der kan bruges til at identificere dig. For at shoppe hos ERA STUDIO, skal du mindst oplyse dit navn, adresse, e-mail og mobilnummer – så GLS kan kontakte dig angående levering af dit køb, eller vi kan kontakte dig med spørgsmål. Oplysningerne bliver behandlet fortroligt og i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine data gemmes i op til 5 år fra slutningen af regnskabsåret sammen med oplysninger om, hvilke varer du har købt, jf. § 10 i den danske bogføringslov, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger videregives eller sælges ikke til en tredjepart , medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Enhver videregivelse i en sådan situation vil være i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning.

ERA STUDIO behandler og gemmer kun dine data i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde vores service- og leveringsforpligtelser, og i højst 5 år som beskrevet ovenfor.

Woocommerce leverer vores wepshop-løsning og er ansvarlig for vores lagring af dine data.

Hvis du har spørgsmål til nærværende persondatapolitik eller ønsker information om de oplysninger, som er registreret om dig, kan du henvende dig skriftligt til ERA STUDIO via e-mail på info@erastudio.dk

OBS: Når du kontakter kundeservice pr. e-mail, gemmer vi dine oplysninger i vores kundeservice i op til 5 år. Det er nødvendigt for at opbygge en historie på dig som kunde.

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine data, kan du kontakte Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Tlf. 3319 3200 eller via Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk

vi arbejder med 100% natursten i marmor og laver custom made borde i lys travertin med en overfladebehandling der ikke ses andre steder. besøg vores showroom på Ny vester 7 1471. Vi designer borde i natursten og forhandler vintage sofaer, Murano lamper og berber tæpper.

Ønsker du dit møbel i en special størrelse? så skriv til os på info@erastudio.dk for gratis rådgivning

Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.