Levering i Danmark:

Dekoration: Gratis levering til GLS pakkeshop eller GLS hjemmelevering til 59 kr. GLS har en leveringstid på 2-4 hverdage.

Ikke afhentet GLS-pakker: Hvis din pakke ikke bliver afhentet indenfor GLS afhentnings periode bliver pakken sendt tilbage til vores lager. Dette koster et gebyr på 45 kr. + ny forsendelse som i alt bliver 90 kr. inkl. moms som bliver opkrævet når din pakke bliver sendt afsted igen.

Møbler: Gratis levering til din kantsten. Vi leverer indenfor 2-5 hverdage*. Dato samt leveringstidsrum får du besked om så snart fragtmanden har lagt hans ruteplan.

Spiseborde: Gratis levering til din kantsten. Spisebordet er en bestillingsvare og det betyder at leveringstiden er omkring 4-6 uger.
En udvidet fragtløsning med opbæring og montering kan tilkøbes. Tilkøb ved indkøbskurven eller modtag et tilbud ved at kontakte os på info@erastudio.dk

 

Afhentning:
Du kan vælge selv at hente din ordre på vores lager i HIllerød på nedenstående adresse.

Kulsviervej 14, 3400 Hillerød.

Du modtager en e-mail, når din ordrer er klar til afhentning.
Bemærk: Normalt klar inden for 2-4 dage.

 

Delivery within the EU:
Decoration: Delivery within 5-10 working days

Price: Free to parcel shop

Furniture: Delivery within 5-15 working days
Price: we offer delievery to your doorstep

 

Leveringspriser til lande udenfor EU:
Skriv en mail til os for mere information:

info@erastudio.dk

 

Returnering:
Vi modtager ikke vare retur, med mindre varen er beskadiget fra vores side af.

*Custom made designs tages ikke retur

 

Afsendelse:
ERA STUDIO bestræber sig på at sende din ordrer afsted indenfor 2 -5 hverdage. Hvis varerne uheldigvis ikke er på vores lager, vil vi kontakte dig hurtigst muligt, så vi kan blive enige om en eventuel senere levering.

ERA STUDIO tilbyder at leverer igennem vores fragtfirma. Dette betaler kunden selv, og så står vi for at få dit produkt leveret til kantstenen. Hvis kunden ønsker indbæring og bortskaffelse af emballagen, vil et tillæg for denne service tilføjes ved betaling af produktet på vores side.

ERA STUDIO bruger GLS til levering af mindre accessories. Du kan vælge mellem at få din bestilling leveret til dit dørtrin eller afhente i den forretning tættest dig.

Hvis det ikke er muligt at levere pakken til dit dørtrin, eller hvis dette findes usikkert, så tager GLS den med til nærmeste GLS pakkeshop.

GLS har en leveringstid på 2-4 dage.

Hvis der opstår forsinkelser hos GLS, kan ERA STUDIO ikke holdes ansvarlig. I tilfælde af meget sen levering vil Pal, Deco  naturligvis sende en ny levering gratis.

Levering til Bornholm, Færøerne, Grønland, visse små øer samt lande udenfor Danmark kan have en længere leveringstid på cirka 8-10 hverdage.

 

ERA STUDIO

Amaliegade 36
1256 København
TLF: 40828260
CVR: 43234439

vi arbejder med 100% natursten i marmor og laver custom made borde i lys travertin med en overfladebehandling der ikke ses andre steder. besøg vores showroom på Ny vester 7 1471. Vi designer borde i natursten og forhandler vintage sofaer, Murano lamper og berber tæpper.

Ønsker du dit møbel i en special størrelse? så skriv til os på info@erastudio.dk for gratis rådgivning

Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.