Olivia Salo har skabt et hjem der boomer af hygge, ro og rejseglæde!

Hos influenceren og TV værten Olivia Salo finder du vores smukke indskudsborde kaldet MELA.  Olivias indretningsstil boomer af en kvinde der elsker at rejse, lave god mad og hygge i sit hjem. Salo har bevist valgt elementer som giver en lyst til at starte med at sure, gå til yoga eller lave mad til vennerne. Hun inddrager HYGGEN med bløde lyse tæpper og lys til at tænde op når det bliver koldt udenfor.

Olivia har valgt at kombinere rolige naturfarver, som beige, oliven grøn og kølige møbler, som skaber en frihed til at skifte ud i små nips af farver alt efter humør.

SE VORES MELA BORDE HER

 

I Olivias hjem finder du også vores håndlavede og bæredygtige dekorationsplade FLOW, som er lavet af lys travertin men som også fås i mange andre sten. Den er smukt stylet med ens personlige smykker og produkter der skaber en fantastisk rå og enkel iscenesættelse på badeværelset.

SE VORES FLOW PLADER HER

ERA STUDIO værner omkring ikoniske designs og forskellige æraer. Vi har et kurateret udvalg af vintage pieces fra anerkendte, internationale designere, som stadig har stor nytteværdi og komplementerer interiøret med et tidløst udtryk. Her stræber vi efter møbler i taktile materialer, som står i kontrast til vores egne naturstensdesigns.

ERA STUDIO’s svar på den mere bæredygtige indretning i 2023 finder du i vores kollektioner og udvalgte vintage pieces. Kontakt os på +45 40 82 82 60 og book en aftale, hvis du er interesseret i at opleve produkterne i vores showroom på Amaliegade 36, København K.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *