Hvordan skaber jeg stilen?

Hos ERA STUDIO finder du en tidsløs stil, med et personligt præg. Vi indretter med grundelementer som gør det nemt at blive ved med at ændre ens egen stil efter humør og årstid mange år frem.

For os er det vigtigt at man ikke behøver at udskifte sit møbel fordi man bliver træt af det for at skabe et nyt rum. Derfor elsker vi alt omkring marmor, travertin og andre slidstærke borde. Bordene er så stilrene i sig selv, men samtidigt levende at se på hele tiden. Det er meget nemt at ændre stilen omkring dem, fordi de er så rene at se på. De er lyse i sig selv, og skaber derfor et lyst og stort rum. Det ses ikke andre steder. Hvis man får et lyst træbord ind, vil det under meget kort tid blive slidt, og hurtigt ses mærker og ridser. kanterne vil ændre form efter slitage og derfor blive udskiftet efter kort tid.

Der ses rigtig meget marmor og travertin på market for tiden, og det er også muligt at designe sit eget. Her skal man bare tænke på, at der ikke er så meget bærdygtigt over at få produceret nyt, som skal skæres ud i klipper og transporteres langvejs og dermed slide mere på vores miljø og dermed udlede mere C02 og skabe ubalance på vores planet, som igen leder os tilbage til hvorfor det er vigtigt at tænke i bæredygtige baner hele tiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *