Modangrebet til brug-og-smid-væk-kulturen

Gennem det seneste årti ses et voksende fokus på, hvordan man indretter hjemmet minimalistisk med langtidsholdbare og taktile løsninger. Her er filosofien, at man køber lidt, men godt og fokuserer på de gode materialer samt et godt håndværk. Udover at design skal være holdbart, skal det også have en værdi i kommende generationers hjem eller kunne sælges videre, hvis behov ændrer sig. Dette er tidens modangreb mod brug-og-smid-væk-kulturen.

I 2023 eksisterer en større bevidsthed omkring møblers livscyklus og nytteværdi. Der er desuden fokus på design, lavet i naturlige materialer, som ændrer karakter og bliver flottere med tiden i kraft af materialernes patinering. Den mest trendy indretningstendens, er ikke at følge en kortvarig trend, men at træffe bevidste valg. Indret dig med personligt design i rå og naturlige materialer af høj kvalitet, som du har lyst til at bruge og nyde gennem mange år.

Kilde: @slufoot

 

Hos ERA STUDIO har vi en stor kærlighed for natursten, og vores tilgang til design og interiør hylder materialets unikke, levende og rå udtryk. Vi er specialiseret i natursten, såsom travertin, marmor og onyx, og vi ønsker at skabe holdbart design både funktionelt og æstetisk. Vores materialer bærer præg af den skønhed, som minder mest om naturen –rustik og uperfekt. Vi elsker det unikke udtryk ved naturstens levende mønster, hvormed vores møblers udtryk aldrig vil være fuldkommen identiske. Gennem designstudier finder ERA STUDIO inspiration fra tidligere håndværkstraditioner og æraer i designhistorien til at skabe smukt, nordisk og minimalistisk design.

 

ERA STUDIO værner omkring ikoniske designs og forskellige æraer. Vi har et kurateret udvalg af vintage pieces fra anerkendte, internationale designere, som stadig har stor nytteværdi og komplementerer interiøret med et tidløst udtryk. Her stræber vi efter møbler i taktile materialer, som står i kontrast til vores egne naturstensdesigns.

ERA STUDIO’s svar på den mere bæredygtige indretning i 2023 finder du i vores kollektioner og udvalgte vintage pieces. Kontakt os på +45 40 82 82 60 og book en aftale, hvis du er interesseret i at opleve produkterne i vores showroom på Amaliegade 36, København K.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *